Nieuwsbrief 18

18 juli 2020
Het vaccinatie sprookje

Beste lezer,

Zoals ik al vaker heb gezegd, er is geen toeval omdat ik me begin dit jaar, nog voor de coronacrisis, wat meer ben gaan verdiepen in het nut cq problematiek en bijwerkingen van vaccinaties. En op dit moment is een vaccin voor het COVID-19 virus méér dan een heet hangijzer.
Daarom in deze nieuwsbrief aandacht voor vaccinaties.
De wereld van de vaccins is zo groot en duister dat ik, dit nu wetend, eenieder wil adviseren zijn of haar kennis uit te breiden al was het alleen maar voor het welzijn van onze nakomelingen.

Het nut en de mogelijke gevolgen en bijwerkingen van vaccins wordt al jaren stevig besproken door diverse mensen en groeperingen. Wie heeft er gelijk? Laten we eens kijken naar wat feiten.

In Dagblad Trouw was in april dit jaar te lezen dat een kwart van de kinderen en jongeren in Nederland chronisch ziek is. Hoe is het mogelijk dat in een welvarend land als Nederland deze conclusie moet worden getrokken. Wat is er mis met onze gezondheid? En vooral, waarom al bij onze jongeren?
In de VS heeft zelfs meer dan de helft van de kinderen (54%) een chronische ziekte.

Zoals ik in mijn eerdere nieuwsbrieven heb gezegd, kunnen er twee belangrijke oorzaken zijn;
1 De meeste aangeboden vulling in de supermarkten, want de naam voedsel durf ik niet meer in de mond te nemen.
2 De zeer verdachte hulpmiddelen die er in de vaccinaties zitten zoals o.a. aluminiumhydroxide, kwik, formaldehyde, polysorbaat 80. Hier is te lezen wat er zoal in vaccinaties aanwezig is.
Van de eerste twee weten we dat ze enorm schadelijk zijn voor ons lichaam en voor aluminium geldt dat dit zéér schadelijk voor ons brein. Kwik komt dan volgens het Rijksvaccinatieprogramma sinds 2001 niet meer voor in vaccins maar als de hoeveelheid onder een bepaald niveau blijft hoeft het niet vermeld te worden. Van de laatste twee is voldoende informatie te vinden op het internet. Mijn vraag is waarom deze zwaar toxische stoffen thuis horen in vaccins.
Als aanvulling kan ik nog zeggen dat stress en matige beweging ook zeker bijdragen aan een verminderde gezondheid bij kinderen.

Luister eens wat Robert F. Kennedy jr. heeft te zeggen over gezondheid bij kinderen in de VS.

En dan het HPV vaccin, om het risico op baarmoederhalskanker te verminderen. Robert F. Kennedy jr. maakt zich hard om te bewijzen dat dit vaccin kan leiden tot ernstige schade. Sinds het HPV vaccinatieprogramma in Groot Brittanië in 2008 is begonnen is baarmoederhalskanker met 54% toegenomen in de gevaccineerde groep zoals is te lezen in de link van de vorige regel. Terwijl vanaf eind 80’er jaren tot ongeveer 2005 baarmoederhalskanker in GB was gehalveerd.
Ook op andere websites wordt dit ernstig probleem besproken.
Op een Britse website is te lezen dat er meerdere onderzoeken zijn en dat het vaccineren niet leidt tot meer bescherming. In GB krijgen 8 op de 10 meisjes te maken met een HPV infectie die vrijwel altijd ook vanzelf weer verdwijnt. Ik heb begin dit jaar gelezen dat zelfs tot 40% van de gevaccineerde meisjes die nu de leeftijd bereiken van 25jr niet meer vruchtbaar kunnen worden. Helaas kan ik dit onderzoek niet meer terugvinden.

Op een Nederlandse website worden wat vragen besproken over de problematiek van het HPV vaccin.

Zelfs de wel bekende Weston A Price Foundation laat geen spaan heel over het nut van het HPV vaccin. Over de farmaceutische industrie geven ze het commentaar: “HIDING AND DENYING THE DAMAGE” en “MISLEADING MARKETING”.

De Nederlander Frank Ruesink is in zijn eentje de strijd begonnen tegen de (r)overheid. Hij heeft gesproken met Rutte, de Jonge en Dijkhof.
Zijn verhaal begint met de bijwerkingen van het vaccineren van zijn eerste kind.
Luister naar zijn 13 minuten durende boodschap aan het establishment van Nederland.

En nu mag het bedrijf AstraZeneca, waar de broer van minister Hugo de Jonge (Marien de Jonge)  werkt, het COVID-19 vaccin gaan maken. Eeehhh toeval? Moest Hugo daarom Bruno vervangen?
Dit bedrijf is op zijn minst gezegd niet vrij van verdacht gezien de vele rechtszaken die in het verleden zijn aangespannen tegen hen. Maar wat nog erger is, het te maken vaccin is gebaseerd op geaborteerde foetussen. Trouwens, er zijn meerdere vaccins die op deze wijze worden gefabriceerd. Dan vraag ik me af: stel dat dit een mannelijke foetus is en het vaccin daarvan genomen wordt gegeven aan een babymeisje of andersom….? Hoe kan het dat er heden ten dage zo veel kinderen zijn die niet het gevoel hebben in het juiste lichaam te zitten. Mag ik de vraag stellen of we met de vaccinaties ons DNA aan het verwoesten zijn?
Lees dan even op welke wijze men van plan is het COVID-19 vaccin te ontwikkelen. Schrik en huiver!! Denk er eens goed over na wat men van plan is.

Bovenstaand zijn een paar vaccinaties besproken. Ik denk dat we bij het vele medicijngebruik ook dezelfde vragen móeten stellen.

Wat zegt Dick Bijl, oud-hoofdredacteur Geneesmiddelenbulletin. Hij was te zien in AVRO Tros Radar en kijk hier en hier naar wat hij te zeggen heeft over medicijnen.

Afsluitend; Neem niet klakkeloos aan wat de overheid, artsen en de MSM jou vertellen. Maar dat geldt ook voor mijn nieuwsbrieven. Geloof mij ook niet maar ga zelf op onderzoek.
Onthoud dat daar waar grote sommen geld verdiend worden ook veel te winnen én te verliezen is. Dit gaat meestal ten koste van alles en iedereen en worden mensen omgekocht ook in de politiek..

Van de alternatieve vrije media kun je zeggen dat ze weinig tot niets te verliezen of te winnen hebben behalve gezondheid en goed voedsel. Het is het waard om daarvoor te strijden, ook belangeloos.

Voor degene die meer wil weten over de samenstelling van de vaccinaties. Ik heb een pdf lijst van alle vaccins in Nederland met daarin een verwijzing van ieder vaccin naar de website waar het vaccin is gedeponeerd. Tevens is dan te lezen wat de werking en bijwerkingen kunnen zijn én welke (hulp)stoffen er in zitten.

Stuur me een mailtje en ik stuur je deze lijst.

Tot slot nog even iets over onze samenleving en hoe onze dagelijkse leven worden beheerst door de waanzin van deze tijd.
Karel Beckmann, journalist en hoofdredacteur, geeft zijn visie.

En dan nog even iets geheel anders. Op vrijdagavond 3 juli las ik dat Ghislaine Maxwell die dag is gearresteerd. Zij is de vriendin van Jeffrey Epstein. Ik denk inmiddels wel bij iedereen bekend wie hij precies was.
Ik mag hopen dat de beerput nu eindelijk eens open gaat. Nu is het de kunst haar in leven te houden.

Ik wens u wijsheid en liefde toe, pas goed op uw gezondheid en voedsel en blijf waakzaam.