Nieuwsbrief 19

15-10-2020
Info Cocktail

Beste lezer,

Ditmaal een nieuwsbrief met een verzameling van interessante “wanttoknows”.
Ik heb een aantal onderwerpen verzameld welke op dit moment actueel zijn, aangevuld met websites die een ander geluid laten horen dan we degelijks via de Mainstream media (MSM) te horen krijgen.
 
Levensverwachting 2019

Zoals is te lezen op de website van de overheid was de levensverwachting 80,5 jaar voor mannen en 83,6 jaar voor vrouwen.
Nu heb ik de afgelopen week op het CBS gezien dat de gemiddelde leeftijd van overlijden aan geconstateerde COVID-19 voor de vrouw 83,8jr. is en voor de man 79,7jr. Ongeveer vergelijkbaar met de levensverwachting 2019.

En bij vermoedelijke COVID-19-slachtoffers lag de gemiddelde leeftijd van de overledenen iets hoger: 81,8 jaar bij mannen en 84,4 jaar bij vrouwen. Hoger dan de levensverwachting van 2019.

In Groot Brittannië zijn de cijfers bekend t/m 9 oktober. Zoals is te lezen is de gemiddelde leeftijd van overlijden bij COVID-19  82,4jr. voor mannen en vrouwen samen terwijl het overlijden aan een andere ziekte gemiddeld 81,5jr is. Oftewel, de levensverwachting is zo goed als exact gelijk aan de gemiddelde leeftijd van het overlijden aan COVID-19. Het overlijden aan een andere ziekte ligt zelfs op een nog iets lagere leeftijd.
Je gaat dus eerder aan een andere ziekte dood dan aan corona!!
Mijn vraag is dan: hoe gevaarlijk is COVID-19?
Met welk belang wordt dit door de (r)overheid en Mainstream media verspreid? Enkel bedoeld om ons dom en angstig te houden?

Hier zijn alle RIVM cijfers te vinden. Wat me op blz. 47 opvalt is dat het aantal influenza (griep) meldingen t/m 9 maart vele malen hoger was dan het aantal COVID-19 meldingen na 19 maart. Vreemd is ook dat influenza na 23 maart helemaal verdwenen is tot op heden.

 WHO stelt overlijden aan COVID-19 bij naar beneden

De WHO heeft toegegeven dat de 3-4% overlijdensrisico veel te hoog was in geschat. Dit is nu bijgesteld naar 0,13% en is ongeveer gelijk aan de jaarlijkse griep. Zijn we dit voorjaar weer bang gemaakt?

Ja, wir haben übertrieben | Leitmedium ARD rudert zurück | #5 Corona ist überwunden

De Duitse publieke zender ARD geeft toe: “we hebben overdreven.”  Duitse artsen vertellen.

Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

Als we stoppen met testen, merken we helemaal niets meer van corona, zeggen artsen, wetenschappers en experts in Oostenrijk. Zij uiten kritiek op de coronakoers die de regering volgt, aldus presentator Philipp McAllister in het Oostenrijkse tv-programma Servus am Abend. Tevens is het dragen van mondkapjes voor veel mensen schadelijk laat een oostenrijkse infectie-epidemioloog weten.

Johnson & Johnson legt onderzoek stil na tests Nederlands coronavaccin: proefpersoon ziek

De Amerikaanse farmareus Johnson & Johnson is op een tegenslag gestuit bij de ontwikkeling van een coronavaccin. De tests met het vaccin zijn stilgelegd, kondigde het bedrijf maandag aan.
De farmaceut, waartoe ook het Nederlandse Janssen behoort, maakte bekend dat een persoon onverwacht ziek is geworden.

Meeste mensen die besmet raken met corona dragen mondkapje

Op de website van The Federalist is te lezen dat de CDC (Centers for Disease Control in de VS) onlangs een rapport heeft geplubiceerd waaruit blijkt dat een mondkapje niet effectief is tegen de verspreiding van
corona.
Tijdens een studie werden 154 patiënten die positief testten op corona vergeleken met een groep van 160 mensen die klachten hadden, maar negatief waren getest. Meer dan 70 procent van de mensen
die besmet raakten en ziek werden, droeg ‘altijd’ een mondkapje. Minder dan 4 procent van de mensen die ziek werden, droeg ‘nooit’ een mondkapje.

Martin Mourik houdt een toespraak voor het politiebureau Wolvega

Een heldere toespraak van zo maar een Nederlander uit Wolvega

Mondkapjestest van Del Bigtree

Medisch journalist Del Bigtree laat op boeiende wijze samen met zijn zoontje op zijn Youtube kanaal the HighWire zien wat de gevolgen kunnen zijn van het dragen van mondkapjes.

Het blijkt dat bij het ademen achter het mondkapje het zuurstof gehalte naar beneden gaat maar het CO2 gehalte drastisch omhoog gaat. Dat lijkt me niet heel gezond. Je ademt dus continu meer afvalstoffen in dan zonder.
Op de website van dokter.nl is te lezen “Wie met het openbaar vervoer reist is verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen. Voor mensen die dit niet gewend zijn kan dit zorgen voor hoofdpijn en/of een benauwd gevoel.” Hoofdpijn? Misschien veroorzaakt door een te veel aan CO2? Menig expert zegt dat het dragen mondkapjes geen nadelig effect heeft. Maar op de website van Mens en Gezondheid staat in een artikel uit 2014 dat een hoger CO2 schadelijk is en dat hoofdpijn hier een gevolg van kan zijn.
Wij zijn onlangs naar Vlieland geweest en moesten op de boot een mondkapje dragen. We hebben het kopvod vervloekt. Ik vond het maar een benauwd gevoel en voelde me er beslist niet prettig bij. Kan me ook niet voorstellen dat het dragen er van bijdraagt aan de gezondheid. Tevens zal het dragen ervan voor veel mensen een flinke dosis stress opleveren. Het hebben van stress doet al ernstig afbreuk aan de gezondheid.

Interview Giel Beelen met gezondheidscoach Jesse van der Velde

Wie Jesse van der Velde kent weet dat hij zich al heel lang bezig houdt met gezondheid en het beschrijven van de oorzaak van ziekten.
In een interview door Giel Beelen legt Jesse uit wat hem bezig houdt in het leven. Tevens geeft hij zijn visie over COVID-19.

Vaxxed: Van cover-up naar Catastrofe

Een docu film uit 2016 voorgedragen door Robert de Niro uitgebracht onder de naam Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe. De film is mede tot stand gekomen door arts-onderzoeker Andrew Wakefield en medisch journalist Del Bigtree.
Gezien de aankondiging hierboven lijkt het me niet nodig een inleiding te geven. Deze boeiende film is het kijken meer dan waard. Sinds 7 oktober ook Nederlands ondertiteld.

De wekelijkse nieuwsbrief van Ron Fonteine

Iedere vrijdagavond krijg ik Ron’s nieuwsbrief. Het verbaast me iedere week hoeveel informatie hij weer heeft verzameld over allerlei studies en nieuwsfeiten over de gehele wereld.

Ron is al vanaf 2005 bezig als leverancier van supplementen en is plm 10jr geleden gestart met Gezondheidsnieuwsradio samen met Henk Mutsaers en Mike Donkers.

Op zijn website stond zo enorm veel goede alternatieve informatie dat Google heeft besloten het hem moeilijk te maken. Hij kreeg miljoenen bezoekers op zijn website en menig arts die op internet zoekende was naar informatie kwam vaak vanzelf op zijn website terecht. Google is destijds begonnen om zijn website te weren en bezoekersaantallen zijn helaas dramatisch gedaald. Ron was echter niet voor één gat te vangen en heeft inmiddels meerdere websites waarop hij zijn informatie kan delen.

Hierbij zijn nieuwsbrief van de eerste week oktober. In de link boven aan de nieuwsbrief “Column – de week van Ron” bespreekt hij wat hem die week is opgevallen.

Ook zijn korte radio interviews van Gezondheidsnieuwsradio uit 2011 en 2012 staan nog online op https://www.gezondheidsnieuwsradio.nl/ron-fonteine/

De interviews zijn allemaal tussen de 5 en 8 minuten en zeer interessant om naar te luisteren.

De wekelijkse Dotcom.radio uitzending

In 2016 is Henk Mutsaers gestart met een wekelijks radioprogramma. 10jr geleden was hij al actief met uitdaging.net en samen met Ron Fonteine en Mike Donkers hebben ze gezondheidsnieuwsradio opgezet.
Vanaf 2016 is er iedere zondag is een radioprogramma van plm 55 minuten. Fascinerend om naar die mannen te luisteren wat ze zoal mee te delen hebben. Mike had het in 2017 al over het “nieuwe normaal” en “useful idiots”. De laatste tijd zijn er vele zaken aan het licht gekomen die door Ron en Mike al voorspeld waren.
De website van Henk is gedachtenvoer en zijn wekelijkse uitzending met Ron en Mike is te beluisteren op dotcomradio 2016-2017 en dotcomradio 2018 en later,

Gezondheidsnieuwsradio wordt momenteel door Juglen Zwaan (van aHealthylife) en Frank Ruiters bijgehouden.
Alle interviews met tientallen specialisten uit de medische wereld zijn te beluisteren op hun downloadpagina.

Ron’s nieuwskanaal

Ron is ooit begonnen met het verzamelen van websites die interessante details laten zien van (geologische) veelal live gebeurtenissen op onze aarde. Van zonnestormen tot live onweer en van aardbevingen tot vliegtuigbewegingen en nog veel meer. Toen ik voor het eerst op Vliegverkeer keek verbaasde ik me erover hoeveel vliegtuigen er over de wereld vliegen.
Al deze websites zijn op één pagina te overzien.

Ik kijk al tijden geen TV meer. Voor mij is er geen TV programma wat nog kan boeien. TV, radio en kranten worden gestuurd door de MSM. En als je weet wie de eigenaren zijn van MSM dan weet je genoeg om er verre van te blijven.
Op het wereldwijde net zijn met gemak zeer interessante avondvullende programma’s te vinden en is er enorm veel te lezen wat boeit.

Tot slot: we moeten niet vergeten dat er wekelijks gemiddeld bijna 3000 mensen sterven in Nederland. Hoeveel sterven er aan (long)kanker (door roken), hart- en vaatziekten, diabetes en andere ziekten?

Wat doet de (r)overheid aan de zorg voor goed voedsel? De grote voedingsindustrie blijft maar doorgaan met het produceren van vulling i.p.v. volwaardige voeding. Wanneer is de (r)overheid eindelijk eens bereid met het ondersteunen van leefstijl- en goede voedingsadviezen? De farmaceutische maffia blijft ons vergiftigen met hun slechts symptoom onderdrukkende medicijnen in plaats van te zoeken naar de oorzaak van de ziekte.
Kijk naar wat ons 100jr. medische wetenschap heeft gebracht: we worden steeds maar zieker en zieker en dat begint op steeds jongere leeftijd en de zorgkosten blijven maar stijgen.

Lieve mensen, wordt wakker!! Laat het niet uitkomen dat je moet zeggen “had ik het maar eerder geweten”.
Het internet staat vol met onjuistheden maar ook met juistheden. Het is de kunst om uit te zoeken wat klopt en niet klopt.
En onthoud dat mocht het corona vaccin er komen en u overweegt om u te laten vaccineren, dit nooit meer ongedaan gemaakt kan worden!

Ik wens u liefde en wijsheid.